MEGYE I.

2021.09.17. 20:31

Négyet vágott a Balmaz a Sámsonnak

Egy meccset már pénteken lejátszottak a labdarúgó megyei első osztály 6. fordulójából.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Balmazújvárosi FC–Hajdúsámson 4–0 (2–0)

250 néző. Vezette: Tatár I. (Csiszár K., Molnár L.).

Balmazújvárosi FC: Csorvási T. (Deák O.), Vénig A., Rőth A. (Radóczi Sz.), Szabó B. (Nagy Z.), Tóth G. (Silling M.), Galla P. (Harangi N.), Urbin P., Bokros T., Kovács M., Fodor T. (Rákos B.), Sándor H. (Kerekes B.). Edző: Lajos Ferenc.

Hajdúsámson: Nagy P. (Magas M.), Parti P. (Tóth B.), Balla B., Nagy I., Halász Z., Molnár Á., Bacskai A. (Szfára F.), Mertin L. Szabó B. (Dávid T.), Kiss R. (Rácz A.), Bordás Á. (Tamás M.). Edző: Halász Zoltán.

Gól: Urbin P., Rőth A., Rákos B., Kerekes B. Jók: mindenki.

Lajos Ferenc: Most az első perctől kezdődően végig domináltuk a mérkőzést, és helyenként jó játékkal örvendeztettük meg a kilátogató lelkes szurkolóinkat.

Halász Zoltán: Kellett egy bő 20 perc, hogy felvegyük a hazaiak által diktált tempót, de ez idő alatt 2 gólos hátrányba kerültünk. Ezt követően voltak jó periódusaink, de sajnos nem sikerült a szépítés, ellenfelünk pedig könyörtelenül kihasználta a hibáinkat és megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot, bár ez a különbség érzésem szerint túlzó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában