Labdarúgás

2021.09.14. 15:47

Ingyenes a belépés a Loki veszprémi kupameccsére

A DVSC hivatalos oldala összegyűjtötte a szombati találkozóval kapcsolatos szurkolói információkat.

Loki edzés Pallagon

Fotó: Napló-archív

A hétvégén az NB I.-es csapatok is csatlakoznak a Magyar Kupa 2021/2022-es kiírásához, ami azt jelenti,

szombaton pályára lép a Loki!

A két héttel ezelőtti sorsolásból kiderült, hogy a DVSC labdarúgócsapata NB III.-as ellenfelet kapott, mégpedig a VLS Veszprémet. A kiírás 3. fordulójában még az alacsonyabb osztályban szereplő klub a pályaválasztó, így a debrecenieknek a Veszprémi Városi Stadionban kell kivívnuk a továbbjutást szeptember 18-án, szombaton 15 órától.

A hazaiak tájékoztatása alapján a szurkolók ingyenesen tekinthetik meg az összecsapást. A résztvevők 13 óra 30 perctől tudnak majd belépni a létesítménybe. A Hajdúságból érkező drukkerek a Sport utca felől közelíthetik meg a vendégszektort. Parkolás a környező utcákban lehetséges.

Az NB III. Nyugati csoportjában szereplő házigazdák egyébként nagyszerűen teljesítenek a harmadosztályban, hét forduló elteltével öt győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel a tabella 2. helyén állnak. Hazai pályán is remekelnek, eddig négyből négy meccset nyertek.

A Magyar Kupában már az első körben becsatlakozott a Veszprém, amely előbb a Jánossomorját ütötte ki 7-1-re, majd a Balatonalmádit 7-2-re, mind a két továbbjutást idegenben érte el. A legeredményesebb játékosa Keresztes Zalán, aki a két meccsen ötször volt eredményes – olvasható a Loki honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában