Kézilabda

2021.08.24. 12:27

Vámos Petra 2025-ig marad a DVSC-nél

Két évvel meghosszabbította 2023-ig szóló szerződését a DVSC válogatott irányítója.

Forrás: dvsckezilabda.hu

Vámos Petra 2019 nyarán került a DVSC SCHAEFFLER együtteséhez, akkor 2023-ig szóló szerződést kötött a klubbal, ezt hosszabbította meg most két évvel a játékos, így 2025. június 30-ig lesz a DVSC kézilabdázója. A fiatal irányító Debrecenbe szereződése óta bekerült a felnőtt válogatottba, ott volt a 2019-es világbajnokságon, a tokiói olimpián pedig a nemzeti együttes egyik legjobbjának bizonyult – közölte a dvsckezilabda.hu.

– Örülök, hogy sikerült hosszabb távon megállapodnunk a klubbal, hiszen remekül érzem magam Debrecenben – kommentálta a szerződéshosszabbítást Vámos Petra. – Nagyon jó csapategységben dolgozunk, komolyak a célkitűzéseink és sokat jelent számomra, hogy mindenben számítanak rám. További szempont volt, hogy az egyetemi tanulmányaim folytatására is lehetőségem van a városban.

– Évről-évre tudatosan építjük a jövő csapatát ennek egyik alapköve Petra – mondta Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – Már tavasszal elkezdtük az egyeztetéseket, s örülök, hogy még az olimpia előtt sikerült megállapodnunk a hosszabbításról. Olyan megegyezés született, amely mindkét fél igényeit, célkitűzéseit figyelembe veszi, s hosszú távra előnyös a klub és a kátékos számára. Az a célunk, hogy Petra hosszú távon mind a DVSC, mind a magyar válogatott vezéregyénisége legyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában