Birkózás

2021.08.26. 12:23

Éremért utazik az ob-re és a vb-re is Kardos Imre

Újra jelentős erőpróbáknak néz elébe a három éve a veterán birkózó-világbajnokságon 5. helyezést elért Kardos Imre. A pandémia a hajdúböszörményi sportolót is érzékenyen érintette, hiszen elmaradtak a versenyei – többek között az athéni világbajnokság –, és a támogatói is megérezték a járvány miatti visszaesést. Ennek ellenére az örökké optimista Kardos már a közeljövőt tervezi, hiszen szeptember 11-én a veteránbajnokságon lép szőnyegre Dunaújvárosban.

Kardos Imre | Fotó: Molnár Szilárd

– Az országos bajnokságon kötött- és szabadfogásban is indulok, címvédésre készülök, minden más eredmény csalódással töltene el. Egy bő hónappal később, október 21–24. között pedig következik számomra az év eseménye, a görögországi vb, ahol C kategóriában, 45-50 évesek között szerepelek majd szabadfogásban. Arra a versenyre is nagy reményekkel tekintek, szeretnék éremmel a nyakamban hazatérni Böszörménybe. Jó formában vagyok, remélem, elkerül a sérülés – nyilatkozta a Hajdú-bihari Naplónak a 46 esztendős sportember.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában