túl a legnagyobb terhelésen

2021.07.06. 09:53

Csütörtöktől Telkiben készül a Loki, a Budafok ellen játszanak legközelebb

Csütörtökön Telkibe utazik edzőtáborozni a Debrecen.

Fotó: Kovács Péter

Sikerrel vette az első nyári edzőmérkőzését az NB I.-be feljutott DVSC együttese. A múlt szombati találkozón a piros-fehérek ellenfele a másodosztályra készülő Tiszakécske volt. A hajdúságiak Ugrai Roland, Bódi Ádám és Sós Bence góljaival 3–1-re nyertek, a vendégek találatát Pál András szerezte.

A lefújás után a klub honlapjának Huszti Szabolcs, valamint Sós Bence értékelte a látottakat és az elmúlt időszakot. A Loki edzője azzal kezdte, nehéz értékelni a találkozót, mert kemény két héten van túl a debreceni csapat. – Leginkább a futásról szólt az elmúlt időszak, de természetesen örülök neki, hogy sikerrel vettük az első edzőmérkőzést. A keret nem teljes, lesznek még érkezők. Csütörtökön Telkibe utazunk edzőtáborozni, ott már sokkal jobban előtérbe kerül, hogy milyen focit akarunk előadni. Három edzőmérkőzést játszunk majd Telkiben, azokon ki tudjuk alakítani azt a csapatot, amelyet látni szeretnénk a bajnokságban – nyilatkozta Huszti. A büntetőből eredményes Sós Bence úgy vélekedett, a mérkőzés elérte a célját a csúcsterhelés közepette. – A játékosok 45 percet kaptak a szakmai stábtól, az volt a kérés, hogy ennyi idő alatt is fussa ki mindenki magát. Jól éreztem magam a pályán, a tizenegyesnél megsérült a lábam, de szerintem nem súlyos a sérülés – mondott diagnózist a 27 esztendős középpályás.

A Budafok a következő ellenfél

Telkiben a tervek szerint három felkészülési mérkőzést vív a DVSC, szombaton a Budafok, jövő hét szerdán a Soroksár, majd utána szombaton a Vasas lesz az ellenfél. A felkészülés utolsó hetében elképzelhető, hogy két felkészülési találkozót (DVTK, Mezőkövesd) is játszanak majd Dzsudzsák Balázsék, akik a Budapest Honvéd ellen idegenben kezdik meg szereplést az idei kiírásban.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában