NB III.

2021.06.04. 14:04

Új edzője lesz Hajdúszoboszló futballcsapatának

A tréner a Füzesgyarmattól érkezik.

Csillag László | Fotó: fuzesgyarmatisk.hu

Csillag László vezetőedző bő három év után hagyja ott a Füzesgyarmatot. Az 52 éves szakember közös megegyezéssel távozik a klubtól, és a harmadosztályba frissen feljutott Hajdúszoboszló irányítását veszi át – olvasható az nb3.hu-n.

– Elsősorban magánéletbeli változások miatt jutottam erre a döntésre, és persze a szoboszlói vezetők által felvázolt szakmai jövőképnek is jelentős szerepe volt a váltásban – fogalmazott a leköszönő vezetőedző. – Nagyon szép három évet töltöttem el Füzesgyarmaton, amiért hálával tartozom Boros Tibornak és a helyieknek, bízom benne, hogy elégedettek voltak a munkámmal.

„Minden évben akadt megkeresés valahonnan, de jól éreztem magam a csapatnál, ezért fel sem merült bennem, hogy máshol folytassam, a mostani ajánlat azonban új kihívást jelent számomra.”

Fotó: fuzesgyarmatisk.hu

Csillag László 2018 tavaszán került a szakmai stábba elemzőként. Később szerepet vállalt a gárda felkészítésében, a vezetőedzői teendőket pedig az utóbbi két és fél évben látta el, ez alatt egy ezüstérem és két negyedik hely jutott az NB III.-as együttesünknek. – További sok sikert kívánok a csapatnak, természetesen a jövőben is figyelemmel kísérem a sorsát. Szeretném megköszönni a játékosoknak és Boros Tibinek a lehetőséget, a szurkolóknak pedig a sok szeretetet. A pandémia ugyan sok mindent átírt az utóbbi időben, de rájuk a kerítésen túlról is mindig számíthattunk – tette hozzá Csillag László, aki a hírek szerint erős csapatot kap kézhez az új állomáshelyén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában