Futsal

2021.06.25. 12:32

Távozik a DEAC-tól Fekete Gabriella

A futsalos a következő idénytől Nyírbátoron fog játszani.

Forrás: deac.hu

Formálódik a DEAC női futsal csapatának kerete az új idényre. Nemrég derült ki, hogy a szakmai stáb a folytatásban nem számíthat a civil életre összpontosító Tóth Renátára és a DVTK futballcsapatához igazoló André Antóniára. A távozók listája újabb taggal bővült, ugyanis Fekete Gabriella a következő szezonban a Nyírbátor labdarúgója lesz. A játékos 2016-ban csatlakozott a debreceniekhez, és az utóbbi években rengeteg felejthetetlen emlékkel gazdagodott – olvasható a deac.hu-n.

– Amikor megérkeztem a csapathoz, álmaimban sem gondoltam volna, hogy ilyen sikerekben lehet részem. Az első szezont az NB I.-ben kezdtük, de sajnos az nem volt ennyire eredményes, mint a mostani, így a következő két esztendőben a feljutásért küzdöttünk Darányi Antal vezetésével az NB II.-ben. Ezt követően Üveges Kati – akivel a mai napig baráti kapcsolatot ápolok – érkezésével átalakult a keret, és ennek köszönhetően visszakerültünk az első osztályba. Sajnos a feljutást követő első NB I.-es idény a koronavírus miatt félbeszakadt, ám már ekkor is ígéretes teljesítményt nyújtottunk. Ezt a szép fejlődést idén meg tudtuk koronázni a bajnoki címmel és a Magyar Kupa elhódításával.

„Nagyon örülök és hálás vagyok, hogy a DEAC család tagja lehettem, hiszen a rengeteg szép élmény mellett sok jó embert ismerhettem meg, többek között Pócsik Livit, akivel végigjártuk a ranglétrát, illetve szoros barátságot kötöttünk egymással az évek alatt.”

Az életem és karrierem most más irányt vesz, de remek döntés volt a Debreceni Egyetemet választani, ugyanis a mérnöki diploma megszerzése mellett a szerelem is rám talált Szentes-Bíró Tamás személyében, aki a DEAC futsal csapatának oszlopos tagja. Mindig jó szívvel fogok visszagondolni a Debrecenben töltött éveimre, és ezentúl is szurkolni fogok a lányoknak – nyilatkozta Fekete Gabriella.

A 24 éves játékos pályafutásában tehát most új fejezet kezdődik, de nem zárja ki, hogy valamikor majd visszatér a klubhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában