színvonalas verseny

2021.06.12. 09:00

Nyíradonyban találkozik a hazai aerobikosok krémje

Megyénkben versenyeznek a legjobb magyar aerobikosok a hétvégén, ugyanis a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvénycsarnok ad otthont az Aerobik Magyar Kupa második fordulójának, amely egyben a magyar bajnokság is.

MSZ

A Flex-HD Sportegyesület és a magyar tornaszövetség közös rendezésében zajló kétnapos rendezvény védnöke Tasó László országgyűlési képviselő lesz. – Már hagyomány, hogy Nyíradonyban rendezik az aerobik magyar kupa négy fordulójának egyikét – mondta Kovácsné Laurinyecz Júlia, a Flex-HD szakmai vezetője. – Idén ez a második forduló lesz, amely egyben a magyar bajnokság is, így aki tud az itt lesz a hétvégén. Köszönettel tartozunk Tasó Béla polgármesternek, valamint a fővédnökséget a kezdetektől elvállaló Tasó László képviselő úrnak, hogy segítik. A szombat főleg a fiatalabbaké, akik Basic Aerobik, Challenge és Step versenyszámokban mérik össze tudásukat. Vasárnap a felnőtteké lesz a főszerep, például a bakui világbajnokságon részt vevő élversenyzők is bemutatják gyakorlataikat – ismertette Kovácsné Laurinyecz Júlia.

MSZ

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában