Ökölvívás

2021.06.04. 16:13

Nagy Tímea nem jutott ki az olimpiára

Érvényesült a papírforma, így végül a hajdúhadházi ökölvívó orosz ellenfele jutott a legjobb nyolc közé.

Fotó: Facebook / Magyar Ökölvívó Szakszövetség

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség Facebook-oldalának friss tájékoztatása szerint Nagy Tímea vereséget szenvedett a párizsi kvalifikációs tornán.

A franciaországi kvalifikációs torna első magyar szereplője a korábbi kétszeres vb-bronzérmes Nagy Tímea volt. Ellenfele, a kétszeres világbajnok és kétszeres kontinenselső orosz Zenfira Magomedalijeva túl nagy falatnak bizonyult számára, így a hajdúsági sportoló búcsúzott a további küzdelmektől.

– Nagyon örülök annak, hogy itt lehettem, sokat dolgoztam azért, hogy egyáltalán részt vehessek egy kvalifikációs tornán. Már talán nem vagyok életem csúcsformájában, és éreztem belül a meccshiányt is, de élveztem a ringben töltött időt. Azt beszéltük meg az edzőkkel, hogy próbálok egyenes távolságban maradni és a bal keze felé lépkedni. Összességében nem érzem, hogy szégyenkeznem kellene, egy kis szerencse még jöhetett volna azért a sorsolásnál. Műtét előtt vagyok, de ha egészségem engedi, akkor még a női világbajnokságon idén elindulnék – nyilatkozta a mérkőzés után Nagy Tímea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában