Átigazolás

2021.05.20. 12:58

Jó szívvel fog visszaemlékezni a DEAC-ra Hubicska Patrik

A röplabdázó távozásában szerepet játszik, hogy új környezetben szeretné kipróbálni magát.

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi röplabdázói a következő idényben is az Extraligában állhatnak rajthoz. Fodor Antal korábban kijelentette, hogy nem tervez nagy változásokat a keretben, szeretné, ha a kulcsemberek maradnának. A vezetőedző elképzelése viszont nem fog megvalósulni maximálisan, hiszen Csizmadia János és Hubicska Patrik is másik csapatban kezdi meg az új szezont – olvasható a deac.hu-n.

Hubicska az előző hónapok során ipari mennyiségben termelte a pontokat a DEAC-ban, nála többször csak a MAFC-ot erősítő Csoma Krisztián fejezte be sikeresen a támadásokat az egész mezőnyt figyelembe véve. Ennek a produkciónak köszönhetően nem meglepő, hogy a bombázó ázsiója alaposan megnőtt, végül pedig a klubváltás mellett tette le a voksát.

– Nem volt könnyű meghozni ezt a döntést, sok érvet és ellenérvet kellett mérlegelnem. Az is befolyásolta az elhatározásomat, hogy új környezetben kívánom próbára tenni, és gyarapítani a tudásomat.

„Felejthetetlen három évet töltöttem a DEAC-ban, most még nehéz szavakba önteni, hogy milyen élményekkel és emlékekkel gazdagodtam itt.”

Szeretnék köszönetet mondani Fodor Antalnak, aki maximálisan bízott bennem, és a kezei alatt rengeteget fejlődtem. Szerencsére nem haragban váltunk el egymástól, emiatt sem zárom ki, hogy egyszer majd visszatérek. Az sem mellékes, hogy a csapattársaim a barátaim lettek, velük is tartani akarom a kapcsolatot. Természetesen követni fogom a csapat teljesítményét, ha lesz időm, a DESOK-ba is eljövök szurkolni – fogalmazott a 26 esztendős röplabdázó, aki elárulta, a napokban dőlhet el, hogy végül melyik gárda ajánlatára bólint rá.

Hubicska és Csizmadia búcsúja mindenképpen érzékeny veszteség, ám annak örülhetnek a debreceniek, hogy a többi meghatározó játékossal dűlőre jutott a vezetőség, így például a rutinos Tóth Andrást is sikerült megtartaniuk. – Korábban már mondtam Tóni bácsinak, hogy amíg játszom, addig szívesen maradok a DEAC-ban, mivel kiválóan érzem magam itt, emiatt nem kellett sokat gondolkodnom a folytatásról. A szünet az aktív pihenés jegyében zajlik, ugyanis nem hanyagolom el az edzéseket, emellett Nacsa Gáborral szeretnénk a strandröplabda ob-n rajthoz állni – árulta el a tapasztalt feladó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában