videókkal

2021.05.02. 08:30

Fagyos döntetlen a novemberi hidegben: ez történt az őszi Csákvár–Lokin

Videókkal hangolódunk a két csapat vasárnap délutáni meccsére.

20201122, Merkantil Bank Liga NB II 17. forduló, Foci, Aqvital FC Csákvár-DVSC, Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, Kricskovics Antal, Fejér Megyei Hírlap

Fotó: MW-archív

Ismét teljes fordulót rendeznek vasárnap a labdarúgó Merkantil Bank Ligában, a Loki ezúttal a középmezőny alsó részében tanyázó Csákvár együttesét fogadja a Nagyerdei Stadion gyepén 14.30-tól, a meccsre a nézőket is várják. Ahogy arra talán a debreceni drukkerek is emlékeznek, a két csapat a novemberi hidegben játszotta le első szezonbeli összecsapását, a játékosok akkor 1–1-es döntetlenre végeztek egymással a ködös, nulla fok körüli időben. Azon a meccsen egygólos csákvári vezetésnél Gróf Dávid büntetőt hárított a második félidő derekán, majd egy perc múlva Szécsi váltott gólra egy kontrát, kialakítva ezzel a végeredményt.

A meccset streamen is lehetett követni, az alábbi ablakban teljes egészében visszanézhető.

Viszont ha csak a kivonatolt változat érdekli, a Loki TV videója lesz a jó választás, melyben bő 2 percben foglalják össze a mérkőzés eseményeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában