Labdarúgás

2021.05.04. 12:55

Bárány Donát nem játszhat a DVSC következő mérkőzésén

A Loki több játékosának is óvatosnak kell lennie a vasárnapi meccsen.

20200916 Kaposvár Kaposvári Rákóczi FC (fehér) - Debreceni VSC (piros) Merkantil Bank Liga, NB II. 9. forduló labdarúgó mérkőzése A képen: Nagy István - masszőr Bárány Donát (piros mez - 17) Dr. Tamás Tibor orvos Fotó: Lang Róbert LR Somogyi Hírlap

Fotó: MW-archív

A feljutás szempontjából nagyon fontos mérkőzés vár vasárnap a DVSC-re Szentlőrincen, hiszen már csak két forduló van hátra a Merkantil Bank Liga 2020-21-es idényéből – emlékeztet a dvsc.hu. A második helyen álló Lokinak a 37. fordulóban sajnos nélkülöznie kell a házi gólkirály, a tizenöt találatnál járó Bárány Donát játékát, miután a Csákvár elleni hazai mérkőzésen megkapta az ötödik sárga lapját a bajnokságban, ami automatikus, egymeccses eltiltással jár.

Négy sárga lapja van Bódi Ádámnak, Sós Bencének és Ugrai Rolandnak is (utóbbi még a Honvédből hozott hármat), tehát nekik figyelniük kell, nehogy lemaradjanak a jövő vasárnapi, Haladás elleni zárófordulós hazai találkozóról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában