Labdarúgás

2021.03.27. 18:03

Negyedjére kapott ki a kis Loki egyetlen góllal

Nem ígérkezett könnyűnek a DVSC II. Tiszakécske elleni NB III.-as bajnoki mérkőzése, melyet a DEAC-pályán ragyogó napsütésben rendeztek szombat délután.

Fotó: dvsc.hu

Úgy nézett szembe az éllovas, 65 pontos Tiszakécskével a kis Loki, hogy a debreceni gárda az elmúlt három bajnoki mérkőzésén rendre kikapott, mindhárom alkalommal 1-0-s vereséget szenvedett. Szatmári Csabáék tehát mindenképpen javítani szerettek volna – írja a DVSC hivatalos oldala.

Fotó: dvsc.hu

Komoly lehetőség nélkül zajlott le a találkozó első negyedórája, melyben egyik fél sem veszélyeztetett. A mezőnyjátékot a 23. percben a vendégek vezető találata törte meg, ám ekkor nem sokan gondolták, hogy nem születik több gól a mérkőzésen. Két harcos, agresszívan futballozó gárda találkozott egymással, a meccsből pedig a rutinosabb vendégek jöttek ki jobban.

Szatmári Csaba együttese zsinórban a negyedik mérkőzését veszítette el 1-0-ra, így érthető módon az edző csalódottan nyilatkozott a lefújás után: – Mindent megtettünk, hogy Debrecenben tartsuk a három pontot, de sajnos ezúttal is egyetlen gól döntött, most sem a mi javunkra. Úgy gondolom, tisztesen helyt álltunk a listavezető Tiszakécske ellen. További sok sikert kívánok nekik!

Nincs megállás, a kis Loki a jövő hétvégén a tabella 6. helyén álló Balassagyarmat otthonában vendégszerepel.

A tények

DVSC II. – Tiszakécski LC 0–1 (0–1)

Vezette: Zimmermann M. (Skover P., László I.)

DVSC II.: Hrabina A. – Jankelic I., Kovács R., Szabó Á. (Juhász M.), Simon T., Gyönyörű G., Gellén B., Maruscsák J. (Tordai B.), Füzfői M. (Kozma B.), Ball M., Girdán L. (Tomola P.). Edző: Szatmári Csaba

Tiszakécski LC: Molnár M. – Oláh M., Csáki R., Albert Á., Horváth A., Pál A. (Galacs E.), Pongrácz V. (Horváth A.), Farkas N., Simon M., Gyurján B. (Ternován P.), Fülöp N. Edző: Nagy Sándor

Gól: Farkas N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában