Fotókkal, videóval

2021.03.03. 11:00

Az ősz egyik legjobb meccsét játszotta a Loki az Ajka ellen

Összesen nyolcszor zörrentek meg a hálók a két csapat szeptemberi találkozóján. Fotós, videós visszatekintő.

Fotó: Napló-archív

Hétvégén a Vasas ellen szenvedtek hazai vereséget Dzsudzsák Balázsék, de máris itt a lehetőség a javításra, ugyanis hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Ez már a 27. kör lesz, az összes párharcot egy meccsnapon, szerdán játsszák. A listavezető Loki 18 órától a 10. helyen álló Ajka ellen meccsel a dunántúli város sportcentrumában.

A mérkőzésre hangolódva képsorozattal és videókkal idézzük fel a két csapat őszi bajnokiját, melyet 3100 néző szurkolt végig a Nagyerdei Stadionban.

Napsütéses volt az a bizonyos szeptemberi délután, a gólzáporról viszont gondoskodtak a pályán lévők: 5-3-ra nyert ugyanis a DVSC, és külön érdekesség, hogy valamennyi találat a második félidőben, a 63. perc után esett. A kulcspillanatokat akkor háromperces videóban összegezte a Loki TV, ezt a kisfilmet itt lehet visszanézni:

A stadion akusztikáját természetesen akkor is előszeretettel tesztelgették a debreceni ultrák, egy-két rigmust az alábbi videóban hallgathatnak vissza.

[eweb-voting id="5044654"]

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/mentalitas-es-szerencse-triplazott-a-loki-a-hetvegi-bajnokin-4349183/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/golzaporos-debreceni-gyozelem-szuletett-4345829/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/barany-donat-tamadasokkal-teli-jatekra-szamit-5049649/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában