kézilabda

2021.02.05. 14:21

Távozik Elke Karsten a DVSC Schaefflertől, megismeri az igazi telet

Az argentin válogatott átlövő két debreceni szezon után szerződik a Molde HK csapatához.

Fotó: dvsckeziabda.hu

Elke 2019 nyarán érkezett Debrecenbe, s a félbeszakadt 2019/20-as szezonban 19 mérkőzésen 34 gólt szerzett. A jelenleg is zajló idény nem alakult jól számára, nyáron egy edzőmérkőzésen kézsérülést szenvedett, emiatt a felkészülés nagy részét ki kellett hagynia. Decemberben újra megsérült, ezúttal a talpa miatt kényszerült pihenőre, bízunk benne, hogy néhány héten belül újra a csapat rendelkezésére állhat – írja a dvsckezilabda.hu. Elke szerződése a nyáron lejár, a dél-amerikai légiós új kihívás elé néz, hiszen júliustól a norvég első osztályban szereplő – jelenleg a 6. helyen álló – Molde HK játékosa lesz.

- Remek tapasztalat volt számomra, hogy a magyar bajnokságba kerültem – mondta a klub történetének első argentin kézilabdázója.

„Nagy váltás volt ez a pályafutásomban, de igyekeztem mindig a legjobbat nyújtani.”

Bízom benne, hogy hamarosan egészséges leszek és segíthetem a DVSC-t, mert a szezonból hátra levő időszakban még természetesen erre koncentrálok. Megszerettem a csapatot, a lányokat, s a távolból is szurkolni fogok nekik, remélem, szép jövő előtt áll a klub. Norvégia egy újabb kihívás lesz, megint egy más kultúrát kell megismerjek, de remélem, sikeres leszek az új csapatomban. Tudom, hogy az északi országban jóval hidegebb van, mint itt, és én nem szeretem a hideget! Megismerem az igazi telet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában