Labdarúgás

2021.02.28. 17:06

Győzött a kis Loki, Kusnyír és Korhut is besegített

A debreceni együttes hátrányból fordított és nyert a Tiszaújváros ellen.

Fotó: Kiss Annamarie

A Termálfürdő FC Tiszaújváros ellen folytatta szereplését a DVSC II. az NB III. Keleti csoport első tavaszi fordulójában. A DEAC-pályán rendezendő összecsapás napos, de hideg időben indult el Kovács Tamás játékvezető sípszavára pontban 14 órakor – számolt be a klubhonlap.

A kis Loki összeállítását böngészve örömmel töltötte el a hajdúsági szurkolókat, hogy a kezdőcsapatban helyet kapott két decemberben műtött labdarúgó, Korhut Mihály és Kusnyír Erik.

Az első játékrész elején egy védelmi hibát követően Hrabina Alex hárított egy ziccert, majd többnyire a mezőnyben folyt a játék. A félidő közepén Bene Ádám súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, a játékos hordágyon hagyta el a pályát.

A második félidőben mind a két oldalon akadtak lehetőségek, ebből sajnos a vendégek tudtak értékesíteni elsőként egyet, miután egy védelmi hibát kihasználva lőttek az üres kapuba a 64. percben. Küzdött, hajtott a kis Loki, melynek eredményeképp össze is jött az egyenlítés: a 83. percben egy jobbról középre adott labdát teljesen üresen kapott Girdán Levente, aki közelről a léc alá bombázott. Tovább tartott Szatmári Csaba együttesének lendülete, három perccel később Juhász szabadrúgását a csereként beálló Kovács Róbert védhetetlenül fejelte a jobb felsőbe, mellyel fordított és nyert a Debrecen.

Szatmári Csaba a lefújást követően így értékelt a DVSC hivatalos oldalának: – Kicsit gyámoltalanul kezdtünk, sajnos elég kapkodós volt a játékunk. Ennél sokkal bátrabban kell futballoznunk, de a második játékrészben szerencsére jól sültek el a cseréink, akik lendületet adtak a csapatnak. Ennek köszönhetően tartottuk itthon a három pontot.

A tények

NB III. Keleti csoport, 22. forduló

DVSC II – Termálfürdő FC Tiszaújváros 2–1 (0-0)

Vezette: Kovács T. (Volentics E., Novák L.)

DVSC II: Hrabina A. – Korhut M., Bene Á. (Kozma B.), Juhász M., Szabó Á. (Girdán L.), Talpalló N., Kusnyir E., Gellén B. (Jankelic I.), Maruscsák J. (Kovács R.), Füzfői M. (Tordai B.), Kovács G. Edző: Szatmári Csaba

Termálfürdő FC Tiszaújváros: Tóth Cs. – Tóth M. (Bussy D.), Vincze Á., Kristófi S., Gelsi L., Pap Zs. (Benke N.), Csernák M. (Vámos M.), Lőrincz P., Márton A., Tóth Á., Lakatos L. Edző: Gerliczki Máté

Gól: Girdán L., Kovács R., illetve Kristófi S.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában