jégkorong

2021.01.14. 14:38

Pénteken újra jégen a DEAC, a Titánokat fogadják

December végén találkoztak legutóbb, most itt az újabb felvonás.

Fotó: deac.hu

Mint arra a debreceniek honlapja emlékeztet, a fehérvári farmcsapattal utoljára december 27-én meccselt a DEAC, az a mérkőzés egy percig sem volt kérdéses, az egyetemisták a triplázó Dalecky vezetésével biztosan nyertek 6-0-ra.

A Titánok csapata azóta váltakozó sikerrel szerepel; új év napján hosszabbításban verték a gyengélkedő Acélbikákat, majd egymás után kétszer is simán kikaptak a Csíkszeredától. E héten kedden viszont rendesen összekapták magukat, és hosszabbításban legyőzték a jóval ütősebb kerettel felálló gyergyóiakat. A DEAC újév napján, az UTE ellen kapitulált utoljára, ezt követően igen szépen meneteltek; legyűrték az Acélbikákat, majd az Opten Vasast, végül sikerült visszavágniuk a lila-fehéreknek is.

Mivel a győri székhelyű ellenfél jól képzett, lelkes és kemény fiatalokból áll, egy percre sem szabad őket alábecsülni, mutat rá a klubhonlap beharangozója. Elfáradni biztosan nem fognak, szívósan tapadnak majd a debreceniekre a találkozó végéig.

Mint írják, Novotny szépen gyógyul, de pénteken még nem öltözhet, a góllal debütáló Pisarik viszont ott lesz a jégen, összességében tehát kedvező előjelekkel várhatja a holnap estét a Debrecen.

A mérkőzést az Erste Liga TV közvetíti élőben.

Jégkorong Erste Liga

2021. január 15., 20.00, Debreceni Jégcsarnok

DEAC – Titánok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában