labdarúgó megye i.

2021.01.24. 18:05

Nagy változáson esik át a derecskei foci a télen

Szép Sándor, a Derecske LSE edzője elmondta reményeit, elvárásait, örömét, bánatát.

20201114 Derecske fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Derecske LSE - VÁMOSPÉRCS megyei lbdarúgó mérkőzés.

Fotó: Napló-archív

A megyei I. osztály még téli szüneten van, azonban az ősz értékelése és a felkészülés a tavaszi szezonra már javában tart. A Derecske jelenleg az 5. helyet foglalja el. Ősszel 28 pontot szereztek, 15 meccsükből 9-et megnyertek, 1-szer játszottak döntetlent, s 5-ször szenvedtek vereséget.

– A célunk, ha reálisan nézem, a 4–6. hely megszerzése lehet, bár ha minden jól alakul, akár 3. helyen is végezhetünk – kezdte okfejtését Szép Sándor, a Derecske LSE edzője a Hajdú-bihari Naplónak. A tréner arról is beszélt, hogy elégedett az ősszel, csak a DASE és a BUSE elleni vereségekre emlékszik vissza fájó szívvel. – A legjobb emlékeimet az őszről a Szoboszló elleni sikerek adják. A bajnokin úgy játszottunk velük 3–3-as döntetlent, hogy a 93. percben még kettővel vezetett az ellenfél. A Magyar Kupából pedig ki is ejtettük őket – gondolt vissza szívélyesen Szép Sándor a közelmúltra, aki magára vállalta azt, hogy a kupából kizárta őket a versenybizottság egy logisztikai baki miatt. A tréner kiemelte, hogy történt egy nagy változás a csapat háza táján.

– Ha a télre gondolok, az első dolog, ami eszembe jut, hogy ért minket egy nagy érvágás. A megyei I. osztály általam vélt legjobb kapusa, Fülöp Gergő Tiszafüredre igazolt tőlünk. Fiatalemberről lévén szó, nem is volt kérdés, hogy elengedjük magasabb osztályba futballozni. Szerencsére hamar tudtunk gondoskodni a pótlásáról, Barna László visszatér együttesünkhöz, ez viszont öröm az ürömben – mondta.

A szakvezető arról is beszélt, hogy már egy bő hete elkezdték az edzéseket, sőt hetente játszanak felkészülési mérkőzéseket is. Annak pedig külön örül, hogy minden mérkőzésüket le tudták játszani az őszi szezon során, így február 20-án kell a Derecskének csak pályára lépnie.

PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában