Labdarúgás

2021.01.12. 18:21

Felfrissül a balmazújvárosi fociélet

Lassan elkezdődik a megyei bajnokságokban is az átigazolások sorozata.

20190823 fotó: Kovács Péter KP Hajdú-Bihari Napló Balmazújváros - Csákvár Merkantil Bank Liga labdarúgó mérkőzés. képen: Lajos Ferenc vezetőedző

Fotó: Napló-archív

A Napló elsőként egy edzőváltásról értesült. A Balmazújvárosi FC megyei I. osztályú labdarúgócsapatának felkészülését január 4-én már nem Lajos Ferenc kezdte el a vezetőedzői pozícióban, hanem a Debrecenben is jól ismert Németi János, aki az ősszel amolyan másodedzőként szerepelt a csapatnál. – Megtisztelő volt a felkérés, és egy-egy szempontból váratlan, abból a megközelítésből viszont nem, hogy már a bajnokság eleje óta én raktam össze például az edzésterveket – kezdte gondolatait az újdonsült vezetőedző.

– Az első gondolatom az volt a felkérés pillanatában, hogy rengeteg munka lesz az együttes körül, de szeretem a kihívásokat, így az egész egy nagy kaland is lesz egyben – mondta a szakember.

Új igazolások is lesznek

Németi János arról is említést tett, hogy szeretné a csapattal folytatni a jó szereplést és a közönségszórakoztató játékot, továbbá minőségi futballal szeretne előrukkolni. – A felkészülési időszakban az is fontos lesz, hogy frissítsük a játékosállományunkat, szeretnék minél jobb labdarúgókat igazolni, hogy minél nagyobb célokat tűzhessünk ki magunk elé – vélekedett a kiemelkedő jelentőségű dolgokról a tréner. A Balmazújvárosi FC új vezetőedzője végül arról is beszélt, hogy egy teljesen új játékrendszerre állnak át, amit edzéseken már gyakorolnak is, de erről érthető okokból többet nem is szeretett volna elárulni.

Izgalmasnak ígérkezik a megyei I. osztály tavasza, a kezdésre pedig nem is kell sokat várni, hiszen a bajnokság rajtja előreláthatólag február 20-a lesz, de már január végén is rendeznek elmaradt mérkőzéseket, amennyiben a vírushelyzet és az időjárás is engedi.

Palánki István

Borítókép: Lajos Ferenc vezetőedzőt (képünkön) Németi János váltja a balmazújvárosi csapat élén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában