Egyéni csúcsok dőltek

2020.12.07. 13:11

Újabb hajdúszoboszlói úszósikerek

A Hajdúszoboszlói Árpád S.E. úszói a nehezített felkészülési körülmények ellenére is újabb szép sikereket ért el a regionális bajnokságon.

Fotó: Hajdúszoboszlói Árpád S.E.

A helyi uszoda bezárása miatt az egyesület szűkített kerettel kapott lehetőséget a Debreceni Sportuszodában arra, hogy az erősítő edzések mellett úszni is tudjanak, amiért a szoboszlóiak hálájukat fejezték ki a Sportcentrum és a MÚSZ együttműködő támogatásának – derült ki az Árpád S.E. közleményéből.

A regionális versenyen a fürdőváros úszói számára a kettes volt a bűvös szám. Merthogy Ludmány Rita edző vezetésével két úszójuk, Tóth Marcell (2007) és Balázs Éva (2010) két-két versenyszámban indult és két első, valamint két második helyezést ért el.

Az egyesület versenyzői a négy számból háromban új egyéni csúcsot úszva kerültek dobogóra.

Tóth Marcell a mellúszásban 200 méteren 2:37,58-al lett bajnok, 100 méteren 1:14,89-el pedig második, míg Balázs Éva a hátúszásban 100 méteren 1:24,12-vel bajnok, 200 méteren 2:58,55-el pedig második helyezett lett.

Borítókép: Balázs Éva (balról), Ludmány Rita edző és Tóth Marcell

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában