utánpótlás

2020.12.13. 09:38

Fradi-verés Pallagon: odatették magukat az ifjú lokisták

A Debreceni Labdarúgó Akadémia csapatai közül az U15-ös gárda vívott tétmeccset a hétvégén.

Fotó: Kovács Péter / dvsc.hu

A Ferencvárost fogadta szombaton bajnoki találkozón a DLA U15-ös gárdája – emlékeztet a dvsc.hu. A tabella 4. helyén álló debreceniek a 8. FTC ellen végig fölényben játszottak, végül nagy küzdelemben 1-0-ra le is győzték a fővárosi zöld-fehéreket.

A tények

U15. DVSC-DLA-FTC 1-0 (0-0)

DVSC-DLA: Engedi M. – Szilágyi T., Komlósi, Butor, Balogh M. (Nagy M., 78.), Kohut (Nemes, 52.), Szakács, Zsolcai (Forgó, 60.), Szilágyi D., Hornyák, Sztankó (Török, 60.). Gól: Forgó (61.).

Joó Zsolt vezetőedző így értékelt a debsport.com-nak: A fiúk nagyon akartak, sok energiát tettek a mérkőzésbe, de ma a játékunk nem volt az igazi, minőségben elmaradt attól, melyet szerettünk volna. Sok volt a pontatlanság, a technikai és a ki nem kényszertett hiba, a labdavesztés, mely eddig nem volt ránk jellemző. Ezt akarattal, jó hozzáállással és futómennyiséggel kompenzálták a játékosok, és sikerült megnyernünk a mérkőzést, melyhez gratulálok a csapatnak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában