Járvány

2020.11.07. 18:23

Szigorú óvintézkedések a Gladiators mérkőzésén

Felelősségteljes maszkviselésre és távolságtartásra kérik a meccsre érkező nézőket.

Fotó: deac.hu

Keleti rangadót vív a DEAC Gladiators amerikaifutball-csapat a rájátszásért a Miskolc Steelers gárdájával november 8-án, vasárnap 13 órától. A meccset a Debreceni Egyetem Dóczy utcai Sportközpontjának műfüves pályáján rendezik.

A nézők számára ingyenes a belépés. A kormány november 4-i rendelete alapján azonban fontos szabályokat kell betartani a létesítményen belül, amelyhez a klub a szurkolók együttműködését kéri – olvasható a DEAC honlapján.

A mérkőzésen kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk használata. Emellett a lelátón csak minden harmadik széken lehet helyet foglalni. Aki felszólítás ellenére sem tesz eleget a szabályoknak, azt a biztonsági szolgálat kivezetik a létesítmény területéről.

Arra kérik a szurkolókat, hogy a találkozó ideje alatt a játékosokkal és edzőkkel ne érintkezzenek, továbbá belépéshez válasszák a Teniszke Sport és Egyetemi Klub oldalát, ahol csak egy kötelező testhőmérséklet-mérést követően fáradhatnak be a Sportközpontba.

Amennyiben biztonságban, az otthon melegéből szeretnék támogatni a csapatot abban, hogy bejusson a rájátszásba, akkor livestream linken keresztül is követhetik az összecsapás történéseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában