Labdarúgás

2020.11.30. 08:47

Sármány mesterhármasával nyert a kis Loki

Magabiztos, 3-0 arányú győzelmet aratott a Diósgyőr II. ellen a kis Loki vasárnap a Nagyerdei Stadionban – írja a dvsc.hu.

Fotó: dvsc.hu

Az NB III. Keleti csoportjának térségi rangadóján már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a DVSC II. a miskolciak ellen, hiszen Sármány Kristóf kétszer is bevette a vendégek kapuját. A felnőtt csapatnál is többször számításba vett fiatal csatár a szünet után klasszikus mesterhármasig jutott, a kis Loki pedig előrelépett a tabella 10. helyére, olvasható a dvsc.hu-n.

DVSC II.–DVTK II. 3-0 (2-0)

DVSC II.: Zöldesi – Lakatos, Kovács R., Gellén, Fűzfői (Girdán, 86.), Bene (Jankelic, 68.), Szabó Á., Sárosi, Maruscsák (Mezei, 90.), Juhász (Tordai, 68.), Sármány (Pelles, 86.). Gól: Sármány (26., 35., 53.).

Szatmári Csaba vezetőedző így értékelt a debsport.com-nak: Végig kézben tudtuk tartani a mérkőzést, magabiztosan, fegyelmezetten és szervezetten futballoztunk, megvoltak a helyzeteink, melyekből Sármány hármat értékesített. Csapatként működtünk, mindenki jó teljesítményt nyújtott, egy percig nem forgott veszélyben a győzelmünk. Teljesen megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában