járvány okozta nehézségek

2020.10.14. 17:14

Salakmotor: törölték az október 23-i Nemzetközi Magyar Bajnokság debreceni futamát

A sajnálatos hírről közösségi oldalán tájékoztatott a SpeedWolf Debrecen Speedway Team.

Fotó: Napló-archív

„Sajnos a jelenlegi bizonytalan helyzetben nem tudtunk másként dönteni, kénytelenek vagyunk törölni az október 23-i Nemzetközi Magyar Bajnokság debreceni futamát” – áll a SpeedWolf Debrecen közleményében.

Fotó: SpeedWolf Debrecen Speedway Team / Facebook

A csapat nagyon szeretett volna újra egy jó és kiegyenlített versenyzőkből álló mezőnnyel, s ezáltal egy látványos versennyel szolgálni a nézők számára, de a járvány okozta nehézségek, illetve a vele járó bizonytalanság rányomta a bélyegét a nemzetközi verseny megszervezésére.

Jó hír azonban, hogy közleményük szerint szervezés alatt áll egy Nyílt nap nevű esemény lebonyolítása, ahol startgépes edzés keretein belül láthatják majd motorozni a jelenleg aktív versenyzőket a nézők, mellettük pedig a közelmúlt kedvelt vaspapucsosait is. Az érdeklődők közelebbről megismerkedhetnek majd a motorokkal és a versenyzőkkel, akár ki is próbálhatják az oválpályát. A SpeedWolf hamarosan további információkat is megoszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában