Labdarúgás

2020.10.26. 18:24

DVSC: a Szpari elhatárolódik a gépzsíros incidenstől

Jelezték az észrevételt a fenntartónak, és közösen vizsgálják ki az ügyet.

Fotó: Napló-archív

Mint ismert, keleti rangadót rendeztek vasárnap a labdarúgó NB II.-ben: a Nyíregyháza és a Debrecen 1-1-re végzett egymással a szabolcsi megyeszékhely Városi Stadionjában. A pálya mellett azonban a lelátón is voltak izgalmak: az arénában – mint arra a DVSC hivatalos oldala rámutat – a vendégszektor korlátait ismeretlenek gépzsírral kenték be, amely a klubhonlap szerint „bosszúságon kívül a ruházatban is komoly károkat tudott okozni”.

Fotó: dvsc.hu

Erre az akcióra most közleményben reagáltak Facebook-oldalukon a nyíregyháziak, vizsgálatot és takarítást ígérve.

„A Nyíregyháza Spartacus FC a DVSC-től értesült arról, hogy a vendég szurkolók közül többeknek a ruházata megsérült, mert ismeretlenek gépzsírral kenték be a vendég szektor korlátait. A klub elhatárolódik a tettől, ugyanakkor ezért felelősséget nem vállalhat” – írják, rámutatva: a Városi Stadion nem a Spartacus tulajdona, a létesítményt – ahol hetente több ezren is megfordulnak szabadidős sporttevékenység kapcsán – a NyírVV Nonprofit Kft. tartja karban. A Nyíregyháza Spartacus jelezte az észrevételt a fenntartónak, és közösen vizsgálják ki az ügyet. A korlátok takarítása kedden megkezdődik – olvasható még a posztban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában