Futsal

2020.09.25. 21:17

Otthonában kapott ki a Berettyóújfalu

Kiélezett, küzdelmes meccsen veszítette el veretlenségét a Mezei-Vill.

Fotó: Kovács Péter

Az élvonalbeli futsalbajnokság negyedik fordulójában az eddig veretlen Mezei-Vill a Haladás VSE csapatát fogadta péntek este a Pálfi István Sportcsarnokban.

A találkozó első tíz percében a küzdelem dominált. A tapogatózó, az ellenfél hibáit kereső szombathelyi gárda a szélen felfutó játékosaival igyekezett az újfalui védők háta mögé kerülni. A közeli lövéseket Mezei többször bravúrral védte. A hazaiak rövidesen felpörgették a játékukat, érett a gól, amely meg is született a 14. percben, amikor Rábl talppal elhúzta a labdát a kifutó kapus előtt, majd kipasszolta a bal oldalon érkező Alvarónak, aki 6 méterről kilőtte a kapu bal felső sarkát. A gól után is az újfaluiak irányították a játékot, a vendégek pedig egyre durvább szabálytalanságokkal tudták csak megállítani a hazaiakat.

A második játékrészben a vendég csapat kezdett aktívabban. Úgy tűnt, olykor nincs egyetértés az újfalui játékosok között. A pontatlan passzok, az eladott labdák meg is bosszulták magukat, négy perc játék után Hajmási 10 méterről a kapu közepébe bombázott. A gól után erőre kapott a Mezei-Vill, gólhelyzeteket is kialakított, ezeket azonban rendre kihagyta. A Haladás egy villámgyors kontrából bevágta a másodikat. Ezúttal is Hajmási volt eredményes. A találkozó végére hiába cserélte mezőnyjátékosra kapusát az újfaluiak edzője, minden helyzet kimaradt.

KZS

Mezei-Vill – Haladás VSE: 1-2

Mesterszemmel

Sergio Mullor Cabrera: – A kezünkben tartottuk a mérkőzést 1-0-ig. Az egyenlítő gól után már nem mi kontrolláltuk a játékot, és egy ilyen kiegyenlített meccsen az a csapat kap ki, amelyik a nagy hibát véti – összegzett a mérkőzés után a Mezei-Vill vezetőedzője.

Szerencsére meg tudtuk szerezni a vezetést. Ezután azonban be kellett volna rúgnunk a második gólt, de ehelyett kaptunk kettőt. A védekezésünk a mai napon fegyelmezetlen volt, a helyzetkihasználásunk pedig nagyon gyenge – tette hozzá Rábl János csapatkapitány.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában