kézilabda

2020.09.10. 15:54

Ott lesznek a lelátón a Loki-szurkolók

A LOSZ elnöke szerint a mérkőzésekkel kapcsolatos szigorítások a minőségi szurkolást is megnehezítik.

Fotó: Napló-archív

Azok, akik látták a DVSC Schaeffler idei két bajnokiját, nemcsak amiatt értetlenkedhettek, hogy kedvenceik miért kezdték ilyen gyengén a szezont, hanem azt is észrevehették, hogy a lelátóról sem érkezik annyi segítség, mint ami megszokott Debrecenben. A múlt pénteki Mosonmagyaróvár és a szerdai Kisvárda elleni idegenbeli találkozón is az átlagnál kisebb létszámban voltak jelen a meccshangulat megteremtésében élen járó debreceni ultrák. Az okokról a Loki Szurkolók Egyesületének elnökét, Bobik Norbertet kérdezte a Hajdú-bihari Napló.

„Szeretném leszögezni, hogy egyik szakosztállyal sincs problémánk, a nemrég bevezetett, mérkőzésekre vonatkozó egészségügyi szigorítások teremtettek új helyzetet, amellyel kapcsolatban nincs teljesen kiforrott álláspont, még zajlik magunk között az egyeztetés.”

A szabályozásokkal egyetértünk, hiszen látjuk, hogy ismét terjed a koronavírus-járvány, de a maszkban elég nehéz komolyan vehető szurkolást produkálni. Próbáljuk szokni az új helyzetet, de reméljük, hogy nem kell erre hosszú távra berendezkednünk. Ahogy említettem, még tartanak az egyeztetések, de csoportszinten ott leszünk a lelátón a Békéscsaba és az Ajka ellen is – mondta el Bobik Norbert.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában