dvsc

2020.09.28. 08:36

Nem csodálni akarja a Lokit a Pécs

Vas László, a Pécs edzője azt szeretné, ha hittel játszana a csapata.

20190710 Pécs Pécsi Mecsek FC (PMFC) - Szekszárd felkészülési labdarúgó mérkőzés A képen: Vas László, PMFC vezetőedző Fotó: Laufer László LL Új Dunántúli Napló

Fotó: Új Dunántúli Napló-archív

A Pécset fogadja a Loki a Merkantil Bank Liga 10. fordulójának zárómérkőzésén, hétfőn 20 órakor a Nagyerdei Stadionban. A találkozó előtt Vas László, a dunántúliak vezetőedzője klubja oldalának nyilatkozott, mutat rá a dvsc.hu.

– A Debrecen minden tekintetben kiemelkedik az NB II.-es mezőnyből, nem véletlenül áll a tabella első helyén. Meggyőzően játsszák hazai meccseiket, amelyeket eddig mind megnyertek. Nem csak NB I.-es, hanem nemzetközi és válogatott tapasztalattal felvértezett, rutinos és fiatal játékosok alkotják a keretüket. A mi feladatunk nem az lesz, hogy csodáljuk őket, hanem azontúl, hogy megnehezítenénk a Loki dolgát, megfelelő hittel, koncentrációval és a saját játékunkra törekedve csapatként szeretnénk eredményesen szerepelni – hangsúlyozta Vas László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában