Koronavírus

2020.09.02. 13:21

Mindenkit teszteltek a Debreceni Labdarúgó Akadémián

A játékosokat, az edzőket és az irodai dolgozókat is tesztelték a héten, miután korábban egy fertőzöttet azonosítottak a szakemberek.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Jó hír, hogy a héten vizsgáltak közül mindenki negatív COVID-tesztet produkált, a korábbi fertőzött természetesen a törvényes szabályozásnak megfelelően karanténban van. A DLA vezetősége minden elkövet, hogy a járvány ellenére mindenki egészséges maradjon, és folytatódhasson a mindennapi munka. Éppen ezért a műszaki és karbantartó munkatársakon kívül a nappali órákban az irodai munkatársak közül senki sem tartózkodhat az akadémia területén munkavégzés céljából, a szülők sem. A gyermekek védelmében hozott korlátozás érvényes a büfé látogatására is. A napi adminisztrációs és tervező tevékenységet minden érintett otthonról végzi – számolt be a DVSC honlapja.

Az edzők és egyéb alkalmazottak, akik a gyermekek felkészítését segítik, a kijelölt edzésidő előtt leghamarabb egy órával korábban érkezhetnek a létesítménybe, ugyanez vonatkozik a játékosokra is. A portaszolgálat ezen az intervallumon kívül senkit sem fog az épületbe engedni, sem reggel, sem délután. A délelőtti órákban csak azok tartózkodhatnak az intézményben, akiknek játékosai érintettek a tantervbe épített reggeli edzéseken. Minden az akadémián foglalkoztatott korosztály számára kötelező lázmérést vezetnek be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában