ökölvívás

2020.08.13. 13:40

Régióközpont lett a DVSC bokszklubja

Szabó Ildikó menedzsert pedig régióvezető koordinátorrá nevezték ki az ökölvívó-szövetség egy héttel ezelőtti ülésén.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Az augusztus 6-i Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökségi ülésén több pozícióról született döntés.

Az ülésen Szabó Ildikó, a DVSC bokszklub menedzsere régióvezető koordinátor lett, az egyesület pedig régióközpont

- derül ki a klubhonlapon megjelent beszámolóból. A DVSC – mely nem először tölti be ezt a szerepkört – által összefogott keleti régióba Hajdú-Bihar mellett Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok és Békés megye tartozik.

A döntésről a dvscboxing.hu Szabó Ildikót kérdezte.

„Igazából hasonló feladatom, feladatunk lesz, mint legutóbb. A régióba tartozó csapatoknak minél több versenyt szervezni – persze ezekre nem mindig csak a régióból érkeznek klubok, sőt, a határon túlról is igen sokszor. Emellett összefogni az egyesületek munkáját, kihelyezett rendezvényeket is tető alá hozni, népszerűsíteni az ökölvívás sportágat. Edzőtáborokat, szakmai képzéseket is fogunk szervezni, amelyeken újabb edzőket, bírókat fogunk adni a boksznak” – mondta el az újonnan kinevezett régióvezető az oldalnak.

Szabó Ildikó szerint a tehetségkutatásra is külön odafigyelnek majd, de válogatott versenyzők felkészülését is segíti a klub, így téve teljessé tevékenységét.

A minapi elnökségi ülésen eldőlt továbbá, hogy augusztus 22-én, szombaton 14 órától Hajdúhadházon ismét pofonpartit rendeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában