Labdarúgó NB II.

2020.08.17. 16:35

Nagy Krisztián szerint hamarosan kifizetődik a munkájuk

A DEAC labdarúgócsapata negyedik meccsét is elveszítette az NB II.-ben, a debreceniek vasárnap Siófokról távoztak pont nélkül.

Fotó: deac.hu

A Debreceni Egyetem futballistái Siófokon kétszer is egyenlítettek, de a Somogy megyeiek harmadik találatára már nem volt válaszuk. A 3-2-es vereség miatt alakulatunk négy forduló után továbbra is szerzett pont nélkül áll a táblázat utolsó helyén. Nagy Krisztián úgy véli, a Balaton partján a DEAC-nak esélye volt a jobb eredmény elérésére is.

„Pontot vagy pontokat hullajtottunk el vasárnap, kis szerencsével a győzelem is összejöhetett volna. Sajnos elkerülhető gólokat kaptunk, ezzel nehéz helyzetbe sodortuk magunkat”

nyilatkozta klubja honlapjának a középpályás, aki ebben a szezonban először kezdett a bajnokságban. – Örültem a lehetőségnek, egyébként is az a célom, hogy stabil tagja legyek a csapatnak. Az igazat megvallva még érződött rajtam a meccshiány, ez főleg bizonyos döntéseknél csúcsosodott ki. Erőnléti szempontból szintén akad lemaradásom, de jó úton járok – hangsúlyozta a 25 esztendős labdarúgó.

Nagy hosszú éveket húzott le a Kaposvárban, így kettőzött erővel készült a hétvégi összecsapásra.

– Egy kaposvári futballistának a Somogy megyei rangadó mindig kiemelt fontosságú, ezeken az ütközeteken mindenki a legjobbját akarja nyújtani. Örömteli, hogy sok barátom és családtagom szurkolt nekem és a DEAC-nak a helyszínen – árulta el Nagy Krisztián.

Szabadosék vasárnap a veretlen Nyíregyházát fogadják a Nagyerdei Stadionban, a találkozó 17.30-kor kezdődik. A papírforma alapján sokan a Szparit tartják a bajnoki favoritjának, de Nagy Krisztián szeretne meglepetést okozni.

– Egyik mérkőzés sem könnyű ebben a bajnokságban, ettől függetlenül bízom a győzelemben. A gyengébb kezdés nyilván kicsit lelombozta a csapatot, de biztos vagyok benne, hogy a kemény munkának hamarosan meglesz az eredménye. Érzem a fejlődést, Siófokon főleg a támadójátékban láttam biztató momentumokat, sok helyzetet tudtunk kidolgozni. Az ellenfél pontrúgásainál nagyobb koncentrációra és fegyelmezettségre van szükség – zárta mondandóját az NB I.-es tapasztalattal is rendelkező játékos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában