Labdarúgás

2020.08.26. 12:51

A DLA is túl van a felkészülési meccseken

Lejátszották utolsó edzőmérkőzéseiket is a DLA-s csapatok a héten esedékes bajnoki rajt előtt.

A Debreceni Labdarúgó Akadémia korosztályos gárdái számára a héten kezdődik a bajnokság: az U14-esek és az U15-ösök pénteken Pécsen vendégszerepelnek, míg az U16-os és az U17-es együttesek szombaton 11 órától a Vasas csapatait fogadják a pallagi edzőcentrumban – írja a dvsc.hu. Az U19-esek szintén szombaton játszanak, 10.30-tól a Győr ellen. A kisebbek majd szeptember 5-én kezdenek.

A DLA-s kiemelt alakulatok tehát túl vannak az utolsó felkészülési mérkőzéseken is, íme az eredmények.

U17. Kisvárda-DVSC-DLA 2-2 (1-1)

DVSC-DLA: Csermely – Fábián, Kovács E., Nagy R., Kardos, Székelyhidi, Vadász, Hegedűs, Karmacsi, Gomes Schneider, Lázok. Csere: Engedi K., Pelles, Harcsa, Virág, Nagy R., Lénárt, Tóth B. Edző: Szűcs János. Gól: Székelyhidi, Gomes Schneider.

U15. DVSC-DLA-Kisvárda 0-1 (0-1)

DVSC-DLA: Engedi M. – Sztankó, Kiss H., Szilágyi T., Nagy M., Balogh M., Butor, Kohut, Zsolcai, Szilágyi D., Forgó. Csere: Sávolt, Rácz. Edző: Joó Zsolt.

U12. Békéscsaba-DVSC-DLA 1-4 (1-2)

DVSC-DLA: Rizán – Pardi, Rásó, Andrásik, Gurzó, Varga Zs., Törő, Pápai, Szekeres, Kun, Szűcs, Lengyel, Palercsik, Barna, Balogh Sz. Gól: Varga Zs. 3, Barna. Edző: Oláh János.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában