Loki-szurkolók

2020.07.01. 20:40

Üdvözlik az ultrák Szima Gábor távozását

Közleményben tudatta álláspontját a Loki Szurkolók Egyesülete a Paks elleni mérkőzést követő pillanatokról és a tulajdonosváltásról.

Fotó: Napló-archív

Az Ultras Debrecen 1994 Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben a szurkolók nyomatékosították csalódottságukat, és kiemelték, hogy

„a debreceni sportszerető közönség nincs hozzászokva az efféle kudarcokhoz.”

Mint írják, egészen a lefújás pillanatáig hittek benne, hogy a Loki NB I.-es gárda marad. Elképzelhetetlen volt számukra, hogy a cívisváros első számú csapatával megessen kiesés szégyene, s még az ominózus mérkőzés utáni napokban is felfoghatatlannak tartják, hogy a DVSC-nek a másodosztályban kell kezdenie a következő szezont. A mérkőzés lefújás utáni feszült pillanatokról a következőképpen nyilatkoztak:

„A meccsvégi eseményekkel kapcsolatban visszautasítunk minden olyan állítást, amely arra enged következtetni, hogy mi bántottuk és megvertük a DVSC játékosait. A felvételeken is jól látható, hogy ütésváltás egyáltalán nem történt (csak a VIP-szektorban, de az nem a mi dolgunk), pusztán a mezeket vetettük le a játékosokról. Ami lássuk be, egy ilyen szituációban természetes és érthető szurkolói reakció. (Ezzel kapcsolatban egyébként már folyik a számonkérés a rendőrség részéről...).”

Természetesen nem hagyták szó nélkül a váratlan szerdai bejelentést sem, miszerint a DVSC eddigi főtulajdonosa, Szima Gábor távozik a klub éléről, a részvényeit pedig a város vásárolja fel.

„A mai nap bejelentését határozottan üdvözöljük. A debreceni városvezetés – nagy örömünkre – átvette Szima Gábor tulajdonostól a stafétabotot, és úgy tűnik, nem marad gazdátlan a Loki a jövőben. Úgy véljük, hogy a jelenlegi városvezetés képes lehet arra, hogy az utóbbi években kiépített kapcsolati hálózatával megfelelő szponzorációt biztosítson a klubnak, és minél hamarabb visszajuttassák a DVSC-t az NB I.-be. Továbbá bízunk benne, hogy az eddigi keszekusza tulajdonosi rendszer anomáliái is feloldásra kerülnek, s a régi-új stáb szívén fogja viselni a Loki sorsát.

Reméljük, hogy a következő szezon végén ismét egy bajnokcsapatot köszönthetünk a Nagyerdőn, hiszen ez mindannyiunk közös érdeke.

Hajrá Debrecen!”

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában