lánykérés, közös élet

2020.07.19. 17:52

Kapás Boglárka: sosem volt kérdés, hogy együtt öregszünk meg

A honi úszósport szerelmespárja a sportnapilap kérdéseire válaszolt.

Páros interjút közölt a Nemzeti Sport online kiadása a debreceni származású Kapás Boglárkával és párjával, Telegdy Ádámmal. A két úszó kapcsolata hosszú évekre nyúlik vissza, nem olyan túl rég pedig el is jegyezték egymást.

- Nem konkrétan a lánykérés lepett meg, hiszen volt már téma köztünk az esküvő, a házasság, a gyerek, vagyis tudtam, hogy Ádám egyszer meg fogja kérni a kezem, csak éppen ott és akkor nem számítottam rá. Nem úgy mentem a vacsorára, hogy Úristen, vajon ez lesz az a nap? – árulta el a lap kérdésére Kapás Boglárka. Szerinte már a legelején kiderült, hogy ez egy működőképes kapcsolat.

„Sosem volt kérdés, hogy együtt öregszünk meg”

- tette hozzá a debreceni születésű klasszis. – Egy jó kapcsolatban az első pillanattól kezdve egyértelműnek kell lennie, hogy együtt akarsz lenni a másikkal – magyarázta ezzel kapcsolatban Telegdy Ádám, aki azt is elmondta, az volt a cél, hogy kedvese egyáltalán ne számítson a lánykérésre.

- Apróbb veszekedéseink vannak, ez előfordul mindenkivel, aki együtt él valakivel. Nem is egészséges, ha egy pár sohasem kap össze. A vitáink leginkább csak abból adódnak, hogy edzésről hazaérve mindketten fáradtabbak, ingerlékenyebbek vagyunk – mutatott rá Telegdy, de a beszélgetésből az is kiderült, néha otthonukban is téma az úszás.

Emellett megtudhattuk, hogy

  • nem irigyek a másik sikereire,
  • a szokotthoz képest teljesen másfajta életstílust vettek fel a járvány alatt,
  • valamint, hogy Telegdy szerint párjának a hétköznapokban kevés az önbizalma.
  • A teljes beszélgetés elolvasható a Nemzeti Sporton.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában