születésnapot ünnepelt

2020.07.16. 20:05

Hiányzik neki a futball

A születésnapos Egervári Sándor, ha tehetné sem változtatna semmin.

Pomz 2020709 Labdargs Foto: Nemzeti Sport - Tumbsz Hdi A kpen: Egervri Sndor

Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

Az egykori szövetségi kapitány és háromszoros magyar bajnok edző, Egervári Sándor szerdán ünnepelte hetvenedik születésnapját, ez alkalomból beszélt az életéről és pályafutásáról a Nemzeti Sportnak.

– Nem állítom, hogy nem hibáztam az életem során, mert aki dolgozik, hibázik, de nem mondom, hogy rossz életem volt, sőt! Az igazság az, hogy nem változtatnék semmin. Sikeresnek és boldognak érzem magam, még úgy is, hogy az utóbbi két évem úgy telt, ahogy. A futball kitartásra is nevelt, ami velem történt, megemésztettem. Azt ellenben nehezen értem meg, idehaza miért nem becsülik meg jobban a magyar edzőket.

A család erőt ad

A szakember 2018-ban agyvérzést kapott, de azóta szerencsére folyamatosan javul az állapota. – Egy kívánságom, jobban mondva, célom van: eldobni ezt a fránya botot. Az orvosok biztatnak, és a családom is erőt ad. Csak a futball, az hiányzik nagyon – mondta Egervári Sándor.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában