jégkorong

2020.06.26. 16:15

Továbbtanulni vágyó fiatalokat is várnak

A felmérőn megfeleltek később akár a DEAC felnőttcsapatának edzéseit is látogathatják.

Fotó: debrecenihoki.hu

Junior- és ifikorú játékosoknak hirdetett felmérőt a Debreceni Hoki Klub augusztus 7-ére a Debreceni Jégcsarnokba. A klubnál elsősorban junior-, illetve ifikorú hokisokat várnak, a próbajátékon való részvételhez előzetes, írásos (e-mail) vagy telefonos bejelentkezés szükséges. Az elérhetőségek megtalálhatók az egyesület hivatalos honlapján, a jelentkezési határidő július 15-e. A tryoutot Máthé Csaba, a DHK sportszakmai igazgatója vezeti, és a benyomásait személyesen beszéli meg valamennyi jelentkezővel, akik előtt nyitva áll az a lehetőség is, hogy meghívást kapjanak a DEAC felnőttcsapatának edzéseire a következő szezonban.

Az egész régióból

Máthé Csaba
Fotó: debrecenihoki.hu

– Elsősorban olyan 17 évtől felfelé, az érettségihez közel lévő vagy már érettségizett játékosokat várunk a felmérőre, akik a továbbtanulást is fontosnak tartják – hangsúlyozta a Hajdú-bihari Napló érdeklődésére Máthé Csaba. – A klub filozófiája az, hogy okos emberből lesz okos jégkorongos, ezért szeretjük, ha a játékosaink tanulnak. Nemcsak a környékről, hanem az egész régióból, azaz a határon túlról is várunk jelentkezőket. A játékosok a magyar U20-as bajnokságban szerepelnek majd, de aki kiemelkedő, annak lesz lehetősége továbblépni a DEAC jégkorongcsapatához, hiszen minket is büszkeséggel tölt el, ha DHK-nevelés játszik az Erste Ligában. A felmérő végleges kezdési időpontjáról előzetesen e-mailben tájékoztatjuk a résztvevőket, akiknek étkezést is biztosítunk. A körülmények profik, nemsokára átadnak egy új szárnyat a Debreceni Jégcsarnokban amely pluszöltözőket is tartalmaz, így bátorítok minden fiatalt, hogy jelentkezzen a kiválasztóra – mondta el a sportszakmai igazgató.

MSZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában