labdarúgás

2020.06.06. 17:47

Kondás Elemérre várhat a Loki benntartásának feladata, megkerestük

A Nemzeti Sport Online információi szerint a DVSC labdarúgócsapatának cégvezetője felkérte a legutóbb Győrben dolgozó Kondás Elemért, hogy vegye át a kieséstől fenyegetett együttes irányítását a hátralévő fordulókra Vitelki Zoltántól.

Fotó: Nemzeti Sport-archív

Ha Kondás Elemér vállalja a feladatot, akkor a következő, Újpest elleni bajnokin már ő irányíthatja a DVSC-t – írja a Nemzeti Sport. Bár Győrben még Kondás Elemér a vezetőedző, Soós Imre ügyvezető nemrégiben érzékeltette, hogy nem vele képzelik el a jövőt.

Kondás ebben az idényben az ETO előtt a DEAC-ot is irányította, azaz a Loki a harmadik csapata lenne – ahogyan a Lokinak is ő lehet egy bajnoki kiíráson belül a harmadik trénere Herczeg András és Vitelki Zoltán után.

Kondás Elemér 2011 és 2016 között már ült a Debrecen kispadján, munkásságát két bajnoki cím és két Magyar Kupa-diadal tette fajsúlyossá.

A Hajdú-bihari Napló megkereste Róka Gézát, a DVSC labdarúgócsapatának cégvezetőjét, aki a hétfői napra ígért további tájékoztatást az ügy kapcsán.

A Napló Kondás Elemérrel is kapcsolatba lépett a felröppent értesüléssel kapcsolatban, a szakember arra a kérdésre, hogy folytat-e tárgyalast a DVSC-vel a következőt válaszolta: – Ha bármilyen egyezség lenne köztem és a klub között azt a DVSC fogja kommunikálni, én nem kívánom sem megerősíteni, sem pedig cáfolni a híreszteléseket.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában