OTP Bank Liga

2020.06.21. 18:11

Feczkó Tamás koncentrált játékban bízik a Loki ellen

A DVTK mestere elmondta, Debrecenben mutatták meg először, milyen magas színvonalon tudnak futballozni.

Fotó: Napló-archív

– Nemcsak az ellenfeleknek, hanem nekünk is nagyon fontos az utolsó három mérkőzés, hiszen minél több győzelmet aratva minél előrébb szeretnénk végezni a tabellán – nyilatkozta a Loki honlapjának a DVTK vezetőedzője, Feczkó Tamás. – A sors fintora, hogy a három leginkább veszélyeztetett csapat ellen zárunk, de így legalább biztosak lehetünk benne, mindig a legerősebb összeállításban lépnek pályára ellenünk.

„Debrecenben mutattuk meg először, hogy milyen magas színvonalon tudunk focizni, a vereség ellenére talán az volt az egyik legjobb meccsünk.”

– Utána sorra jöttek a győzelmek, és elindultunk fölfelé a tabellán. Most is elégedett lennék egy hasonló teljesítménnyel, azzal a hatalmas különbséggel, hogy nyerjük is meg a mérkőzést. A Debrecenre három élet-halál mérkőzés vár, az utolsó szalmaszálba igyekeznek belekapaszkodni. Nekünk azonban ki kell zárni a külső körülményeket, csak magunkkal kell foglalkozni, hogy megnyerjük ezt a mindenki számára fontos mérkőzést. Bízom benne, hogy a DVSC ellen a korábbinál koncentráltabbak leszünk a kapu előtt, és jó százalékban értékesítjük a helyzeteket, mert akkor biztosan győztesen térhetünk haza – fogalmazott a borsodiak vezetőedzője.

Bognár Tamás vezeti a keleti rangadót

A Magyar Labdarúgó-szövetség játékvezető bizottsága elkészítette a 31. forduló bíróküldését, mely szerint Bognár Tamás vezeti a vasárnap esti DVSC-Diósgyőrt. A két segítője Szert Balázs és Szécsényi István lesz a keleti rangadón – írja a DVSC hivatalos oldala.

A sárvári bíró idén februárban fújt legutóbb Loki-meccsen, mégpedig a Mezőkövesd elleni összecsapáson, melyen a debreceniek 3-1-es vereséget szenvedtek a Nagyerdei Stadionban.

Azt megelőzően a tavalyi év utolsó fordulójában vezetett Loki-bajnokit a negyven esztendős bíró. A Kaposvár elleni idegenbeli találkozó szintén nem alakult jól a cívisvárosiak számára, ugyanis 4-1-re kikaptak.

A borítóképen: Feczkó Tamás

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában