dvsc

2020.06.05. 13:59

Disztl László: össze kell kapni magunkat a Loki ellen

Jó játékra és jó eredmény elérésére törekszik a kaposvári szakember.

Mezõkövesd 20191123 Labdarúgás 2019 NBI NB1 OTP Bank Liga Mezõkövesd Kaposvár Nemzeti Sport Fotó Meder István Disztl László

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A péntek esti Loki-Kaposvár labdarúgó-mérkőzésről a vendégek vezetőedzője, Disztl László nyilatkozott a dvsc.hu-nak.

- Öröm számunkra, hogy van egy olyan csapat a bajnokságban, amelyet oda-vissza meg tudtunk verni. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ezúttal is sikerülni fog. Természetesen mindent megteszünk azért, hogy három ponttal távozzunk – mondta a somogyiak edzője, Disztl László. – Jól sikerült a felkészülésünk a karanténidőszakban, ezért is ért minket meglepetésként a ZTE elleni nagyarányú vereség. Úgy gondoltuk, hogy erősebbek vagyunk, mint a bajnokság félbeszakadásakor, de ez a meccs nem sikerült. Bízunk benne, hogy péntekig össze tudjuk kapni magunkat és egy jó játékkal egy jó eredményt érünk el. A Debrecennek sem sikerült jól az elmúlt két bajnokija, hiszen a Ferencváros és a Honvéd ellen is kikapott. Igaz, mindegyik egy szoros mérkőzés volt. Természetesen mindkettőt megnéztük és kielemeztük – zárta gondolatait a szakember.

Kapcsolódó cikk:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában