Aerobik mint hatodik tusa

2020.04.09. 16:27

Különleges kombináció: nappalijukban edzenek Hegyi Dóráék – Videó

A négy fal közé zárva kreatívan mozgatta meg egymást a két sportoló.

Fotó: Instagram / dorahegyi

Néhány napja jelent meg egy videó, amiben az Európa Játékok- és világkupa-győztes korábbi aerobikversenyző, Hegyi Dóra és párja, a világ- és Európa-bajnok öttusázó Demeter Bence otthon a két sportág elemeit ötvözve végeznek látványos gyakorlatokat.

Nem készültek rá

A debreceni sportolónő beszélt a Naplónak a felvétel készítéséről.

– Itt vagyunk Bencével összezárva, minden versenyünk törölve lett, az olimpiát is elhalasztották, és arra gondoltunk, ha már így alakult, miért ne lehetne ezt a két sportágat összehozni. Igazából nem gondoltuk, hogy ekkora sikere lesz, annyi volt a cél, hogy a fiatalokat motiváljuk egy kicsit, és hogy jókedvre derítsük az embereket. A Flex HD SE edzőnője elmondta, nem igényeltek nagy előkészületeket a mutatványok.

– Van egy egész nagy nappalink, csak egy kanapét toltunk arrébb. Bence hazahozta ez eszközeit, úgyhogy a ló kivételével mindene itthon volt. Rátettük a telefont egy állványra, és elkezdtünk szórakozni, aztán a végére egészen összeállt a dolog – mondta el Hegyi Dóra, aki amellett, hogy ilyen különleges módszerekkel segíti partnere felkészülését, rendszeresen online edzéseket tart tanítványainak, akik készülnek az aerobik világbajnokságra.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában