szép volt, Gabo!

2020.04.09. 10:14

A világelittel versenyzett a DVSC Esport játékosa

Molnargabo döntőt játszott a színvonalas tornán.

Fotó: dvsc.hu

A DVSC Esport – grandcasino.hu egyesületének 1v1 játékosa, Molnargabo is indult a FIFA20 Futhead EA Cup Xbox versenyén. A hét eleji megmérettetésen a világ legjobb virtuális fifásai csaptak össze egymással – számolt be róla a dvsc.hu.

- Amikor írtak a szervezők, van-e kedvem indulni, természetesen igent mondtam, hisz jó csapatom volt, és az időpont sem ütközött a jótékonysági FIFA-bajnoksággal. A mezőnyben sok ismerős arc volt, így aki ismeri a munkásságomat, tudja, hogy közülük több játékosról szoktam beszélni, hisz ők is a világranglista elején vannak – fogalmazott Molnargabo, aki a szokásokhoz híven ezen a versenyen is esélyesként indult.

Ennek tükrében többek között az Ajax, a Galacticans United és a West Ham United legjobb játékosán is túljutott Gabo, aki így bejutott a döntőbe, melyben mindent megtett a végső győzelemért, de sajnos nem sikerült diadalmaskodnia.

Molnargabo teljes menetelése a versenyen:

Fotó: dvsc.hu

A világ legjobb játékosai között elért 2. hely óriási siker mind Gabónak, mint pedig a klub esportegyesületének. Emellett óriási nézőszámot produkált, hisz egyszerre több mint négyezer ember követte figyelemmel élőben a meccsét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában