gólfieszta

2020.03.25. 15:50

Kiválóan kezdte a szezont a DVSC Esport

Három győzelem és egy döntetlen virtuális játékosok mérlege.

Fotó: YouTube/DVSC Esport

Tovább folytatja remek szériáját Magyarország legsikeresebb esport-egyesületének pro clubs csapata, a DVSC Esport – grandcasino.hu, amely remek szezonkezdetet tudhat maga mögött az első osztályban – írja a dvsc.hu.

A virtuális játékosok a hét közepén a szintén NB I.-es Puskás Akadémia Esport gárdája ellen kezdték meg szereplésüket. Az első találkozó 1-1-es döntetlent hozott, míg a második összecsapást 1-0-ra megnyerték a hajdúsági esportolók, akik így négy ponttal nyitották a bajnokságot.

Az elmúlt vasárnap a Pécsi MFC Esport csapata volt a debreceniek ellenfele. Az újonc elleni két meccs nehezebb volt a vártnál, előbb egy hajrában szerzett góllal diadalmaskodott 1-0-ra a DVSC, míg a második mérkőzés utolsó tíz percében lőtt két találattal szerezték meg mind a hat pontot a lokisták.

A két párharc összefoglalója:

Nincs megállás, március 29-én, vasárnap este újabb bajnoki vár a DVSC Esportra, amely a Vasassal csap össze. Mint mindig, a két meccset ezúttal is az egyesület hivatalos Twitch-csatornáján láthatják majd a szurkolók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában