ökölvívás

2020.02.03. 21:12

Nagyüzem már a nyitányon is

Tóth Ádám túllépett litván ellenfelén, így folytathatja.

Megkezdődött hétfőn a 64. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny Debrecenben, az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban. Már a nyitónap parázs összecsapásokat, és jó hangulatot hozott. A DVSC-s Pongor Zita (51 kg) meccse elmaradt, míg Bernáth László (57 kg) kikapott román riválisától, így nem jutott be a legjobb 8 közé.

A másik hajdú-bihari különítmény, Salánki László (Madárfészek) négytagú csapata közül egyedül Tóth Ádám (81 kg) lépett szorítóba hétfőn. Tóth felülmúlta litván ellenfelét, így folytatódik számára a verseny.

- Bernáth Attila (52 kg) még fiatal a felnőtt mezőnyben, de úgy gondolom, tudja majd venni az első akadályt, utána majd meglátjuk. Nagy Bence (+91 kg) egy szlovák srác ellen kezd, úgy hiszem, jó eséllyel, bár nehézsúlyban egy nagy füles is gyorsan eldöntheti a meccset. Nagy Tímea (75 kg) ellenfelét nem ismerjük, de Timi erejével, rutinjával ezt is meg kell tudni oldania – mondta Salánki, aki szerint jó ötlet, hogy idén öt napon át tart a Bocskai.

Kedden 15 órától folytatódik a selejtezők sora a Nagyerdőn.

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában