Labdarúgás

2020.02.14. 17:27

Kuttor Attila szerint nem lesz egyszerű dolguk a Loki ellen

A borsodi tréner úgy véli, lendületesek és dinamikusak a Loki játékosai.

A DVSC szombati, Mezőkövesd elleni rangadójáról a vendégek vezetőedzője, Kuttor Attila mondta el a várakozását a Loki honlapjának.

- Nincs egyszerű dolgunk, hisz egy jó formában lévő csapathoz látogatunk a hétvégén. Az ellenfél játékosai lendületesek, van bennük sebesség és dinamika, ráadásul felépült, így játszhat Bódi Ádám, ezáltal a pontrúgásaik is veszélyesek lesznek. Ettől függetlenül győzelemmel szeretnénk elhagyni a pályát, azon leszünk, hogy bebizonyítsuk, mi vagyunk a jobb csapat. Minden találkozón a saját játékunkat szeretnénk érvényre juttatni, ez most sem lesz másként. Örülök annak, hogy a klub történetének 150. élvonalbeli mérkőzését játsszuk szombaton, ez azonban minket nem befolyásol, ugyanúgy készülünk, mint máskor – nyilatkozta a szakvezető.

A találkozón, mint arra a dvsc.hu cikke rámutat, Bognár Tamás fújja a sípot. A sárvári bíró legutóbb a 2019-es esztendő utolsó Loki-meccsét vezette. A Debrecen kaposvári vendégszereplése nem alakult jól, ugyanis 4-1-es vereséget szenvedtek.

Azt megelőzően épp a Mezőkövesd elleni találkozójukat vezette Bognár Tamás tavaly októberben. Az idegenbeli mérkőzésen szintén nem tudtak nyerni, 3-1-re kikaptak Matyóföldön.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában