bejutott a döntőbe

2020.02.06. 19:37

Egy, csak egy leány van talpon a vidéken...

A debreceni bokszoló, Nagy Tímea bejutott a döntőbe a Bocskai-emlékversenyen csütörtök délután.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Molnár Péter

Immáron az elődöntőket rendezték meg csütörtökön délután a 64. Bocskai-emlékversenyen a debreceni Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban.

A cívisvárosi illetőségűek közül már csak a Madárfészek színeiben bokszoló Nagy Tímeáért szurkolhattunk, ugyanis előző este az utolsó debreceni férfi öklöző, Nagy Bence is búcsúzott a küzdelmektől.

Fotó: Molnár Péter

Az ugyancsak a Madárfészekben sportoló, de egyébként cívisvárosi, s korábban a DVSC-t erősítő Nagy Tímea maradt egyedül versenyben, ő a 75 kilósok mezőnyében kazah ellenféllel harcolt meg az elődöntőben csütörtökön.

A rivális erejéről mindent elmond, hogy olimpiai bronzérem tulajdonosa. Tímea azonban nagyot harcolva, egy csúnya, birkózós meccsen felülmúlta a kazah hölgyet, és pénteken az aranyért bunyózhat orosz ellenfelével.

– Nagyon elfáradtam, de nagyon boldog vagyok, természetesen – mondta a ringből kilépve Nagy Tímea. – Az ellenfelem is nemrég szült, ahogyan én, tehát még érdekesebb volt számomra az összecsapás. Az edzőm, aki ugyebár egyben a férjem is, elmondta, hogy mit hogyan csináljak, de sajnos nem nagyon tartottam be, sokszor leálltam birkózni. A lényeg, hogy sikerült, jó lenne most már aranyat szerezni.

TN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában