Labdarúgás

2020.02.08. 12:04

DVSC: az ellenfél mestere több szempontból is érdekes meccset vár

A szombaton 17 órakor kezdődő DVTK-DVSC keleti rangadóról a házigazdák vezetőedzője, Feczkó Tamás is beszélt.

Miskolc 20191102 Labdarúgás 2019 NBI NB1 OTP Bank Liga Diósgyõr DVTK Kisvárda Nemzeti Sport Fotó Tumbász Hédi Feczkó Tamás

Fotó: Tumbász Hédi / Nemzeti Sport

- Nem egy pontot nyertünk, hanem kettőt veszítettünk Felcsúton. Az pedig majd a bajnokság végén derül ki, mit ért ez az egy pont. Az viszont tény, hogy három mérkőzés alatt hét pontot szereztünk 2020-ban, a két dobogós, az FTC és a Mezőkövesd gyűjtött még ennyit, többet senki sem – nyilatkozta Feczkó Tamás a dvsc.hu-nak.

- Több szempontból is érdekes mérkőzés vár ránk, hiszen szomszédvárak, a tabella szerint is hasonló képességű csapatok csapnak össze. A DVSC teljesen más típusú ellenfél, mint a PAFC, ezért az alapjátékunkat nem feledve kicsit variálni kell a taktikán. Látványos találkozót várok, mert az biztos, hogy a szerdainál több gólhelyzetet látnak majd a szurkolók. Hazai pályán a saját szurkolótáborunk előtt nem is lehet más célunk, mint a győzelem. Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen nagy hagyományokkal rendelkező klub vezetőedzője lehetek, és az alapítást követő 110. évfordulón én irányíthatom a csapatot.

„Az élet igazságos, Vitelki Zoltán a 110 évből nagyon sokat töltött a klub szolgálatában. Ha valaki, akkor ő megérdemli, hogy részese legyen ennek a mérkőzésnek, még akkor is, ha az ellenfél edzőjeként.”

Minden játékosomnak külön motivációt jelent az ünnepi mérkőzés, hogy a győzelem után ismét együtt énekeljünk a szurkolótáborunkkal.

Kapcsolódó cikk:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában