dvsc

2020.02.13. 10:01

Csősz Richárd: próbálok élni a lehetőséggel

A Loki tovább folytatná a jó szériát.

Debrecen 20190420 Labdarúgás 2019 NBI NB1 OTP Bank Liga Debrecen DVSC Haladás Szombathely Csősz Richárd Fotó: Kovács Anikó Nemzeti Sport

Fotó: Kovács Anikó / Nemzeti Sport

Egyre többször kap kezdőként szerepet a DVSC csapatában Csősz Richárd, aki a szombaton 17 órakor kezdődő Mezőkövesd elleni bajnokiról nyilatkozott a klub honlapjának.

„Nagyon örülök, hogy megkapom a lehetőséget, természetesen próbálok a lehető legjobban élni vele”

– kezdte Csősz Richárd. – Szerencsére jó formában van a csapat, nagyon bízom benne, hogy ugyanígy tudjuk folytatni a Mezőkövesd elleni bajnokin is. Nagyon jó gárdáról beszélünk, amely jó futballt játszik és nem véletlenül van ott a dobogó harmadik fokán. Ettől függetlenül a saját játékunkat játszva a három pontra törekszünk ellenük is. Azt mondhatom, hogy egy jó téli felkészülésen vagyunk túl, melyet keményen elvégeztünk. Ez egy egészséges önbizalmat adott a társaságnak, de nem szabad megelégednünk, továbbra is a kemény munkára törekszünk. Ez kell ahhoz, hogy tovább folytassuk a jó szériánkat – zárta szavait a Loki játékosa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában