fotókkal

2020.01.20. 10:26

Foci, zene és jó szándék: nemes célért fociztak Kowáék

Idén is megrendezték a jótékonysági futballgálát a Kowalsky meg a Vega és a DVSC Legends főszereplésével.

Fotó: Molnár Péter

Fotó: Molnár Péter

Kijelenthető, hogy már hagyományos focigálát rendeztek vasárnap délután a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, hiszen a tavalyi, nagy sikerű jótékonysági eseményt idén újabb követte. Az állandó szereplők, azaz a Kowalsky meg a Vega zenekar, a DVSC Legends és a DVSC Ultras mellett ezúttal a Kowa Crew/KálóSec közös gárdája, valamint a Rocksuli együttese rúgta a bőrt a közönség nagy örömére.

Jelentős összeg folyt be

A bevételt – amely 675 ezer forint lett ezúttal – a Debreceni Karitatív Testület kapta meg, az összeget a tanyavilágban élő hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére fordítják. A cívisvárosi önkormányzat vállalta a Hódos bérleti díjának kifizetését, emellett több cég is támogatta a rendezvényt.

 

Az eseményt a Loki-öregfiúk és a Kowa zenekar közös dedikálása vezette fel a csarnok előterében, majd 16 órától útjára indult a labda.

Először a rocksulisok mérték össze erejüket a DVSC szurkolóival, utóbbi gárda bizonyult jobbnak, 3–0-ra győzött az Ultras.

A másik elődöntőt a Kowa Crew/KálóSec vívta a debreceni legendákkal, szintén oldott hangulatban. Bár a biztonságiak fizikálisan domináltak, a tekintélyes NB I.-es múlt Kerekes Zsomborék javára billentette a mérleg nyelvét.

A torna „bronzmeccsét” a Rocksuli vívta a KowaCrew/KállóSec gárdájával, és a fiatalabb, mozgékonyabb, valamint technikásabb rockerek 5–0-ra legázolták ellenfelüket.

A DVSC Legends–DVSC Ultras lett tehát a finálé, amely öldöklő csatát és látványos futballt hozott egyben, a végeredmény 3–3 lett, következtek a büntetőrúgások, melyet az exfocisták nyertek meg.

(Forrás: Loki TV)

– Egy percet sem edzettünk együtt a meccsre, most minden időnket leköti a február 15-én esedékes Aréna-koncertünkre való felkészülés – nyilatkozta lapunknak a frontember Kowalsky a Kowa–DVSC Legends főmérkőzés előtt.

„Szerencsére mindenki jó kondiban van, és különben sem a a végeredmény, hanem a nemes cél számít”

– mondta az énekes.

Ennek ellenére a muzsikusok legyőzték a többek között Sándorral, Dombival, Bogdanoviccsal kiálló Lokit.

TN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában