kézilabda

2020.01.31. 12:16

Magyar Kupa: zárt kapus meccsen fogadja a Loki a Ferencvárost

Hazai pályán fogadjuk a Ferencvárost a Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Fotó: Kovács Péter, archívum

A forduló hivatalos játéknapja 2020. április 8. Az időponttól a csapatok megegyezés alapján eltérhetnek – olvasható a debreceni csapat honlapján.

A forduló további párosításai:

Váci NKSE – Alba Fehérvár KC

MTK Budapest – Kisvárda Master Good SE

Siófok KC – Győri Audi ETO KC

Miért zárt kapus?

2018.02.06.

A Magyar Kézilabda Szövetség Etikai- és Fegyelmi Albizottsága (a továbbiakban: Fegyelmi Bizottság) a Debreceni VSC KÉZILABDA Kft. (18) indult fegyelmi eljárásban megtartott tárgyalás alapján meghozta az alábbi határozatot.

A Fegyelmi Bizottság megállapította, hogy eljárás alá vont sportszervezet a hatályos Versenykiírás, Mérkőzésrendezési Előírások (2.sz. melléklet) „S” pontjába ütköző vétséget követett el, ezért a Sportról szóló 2004. évi I. törvény, továbbá a Sportfegyelmi felelősségről szóló 39/2004./III.12./ Korm. rendelet, valamint az ezek alapján kiadott Magyar Kézilabda Szövetség Fegyelmi Szabályzata 14. §. o) és e) pontjára figyelemmel ötmillió forint pénzbüntetéssel sújtja, valamint három soron következő hazai rendezésű sportrendezvény nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartását írja elő.

2018.03.20.

A Fellebbviteli Tanács a Magyar Kézilabda Szövetség Etikai és Fegyelmi Albizottsága 33/17-18 számon hozott határozatát részben megváltoztatja és a hazai rendezésű, soron következő sportrendezvény nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartására vonatkozó büntetést három mérkőzésről kettő mérkőzésre mérsékli. A Fellebbviteli Tanács elrendeli a kettő zárt kapus mérkőzés megtartásának szövetségi ellenőr útján történő ellenőrzését az eljárás alá vont sportszervezet költségére. A Fellebbviteli Tanács az első fokú eljárásban kiszabott ötmillió forint pénzbüntetést változatlanul hagyja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában