DEAC-Hackers

2019.12.20. 10:09

Jelentős események a DEAC e-sport háza táján

Új középvezetése lett a Debreceni Egyetem e-sport csapatának. Szép eredményeket értek el a játékosok a BarCraft-bajnokságon, illetve több sikeres pályázat született – olvasható a DEAC hivatalos honlapján.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Az elmúlt időszakban több jelentős esemény is történt a DEAC-Hackers e-sport-csapatánál. December 2-án Pintér Róbert személyében olyan középvezetése lett a gárdának, amely, mint a klub közleménye fogalmaz, garantáltan idevonzza majd a jobbnál jobb hazai játékosokat, ugyanis nemcsak a játék terminológiájában legenda, de folyamatosan a hazai élmezőny elején áll a tabellán.

Tokai-Kiss Péter (IGN: Rekkles) december 14-én a BarCraft – 1v1 bajnokságán, a több mint húszfős mezőnyben az első helyen végzett. Sőt, a további helyezések zömét is a az egyetemi játékosok szerezték meg: Pály Dániel (IGN: kinlop, 2. hely), Ahmed Joel (IGN: RekklesSecurity, 3. hely), Fülöp Zsolt (IGN: FasClnaT0r, 4. hely), Mádai Kristóf (IGN: Thalicska, TFT 2. hely). A Hackersben belső értékelésként bevezetett automatikus okleveles elismerésekből ezért Tokai-Kiss Péter az ezüst fokozatot, a többiek a bronzot kapták.

December 18-án megszületett a DEAC-Hackers vezetői döntése, miszerint elfogadta Hermann Csaba, DEIK, PTI BSc hallgató, Győri Krisztina, DE BTK Neveléstudományi MA-hallgató és Papp Dávid DE Pszichológia Intézet, MA-hallgató Minecraft középvezetői pályázatát. Innentől ők a kompetitív és programozási, a nevelési és a pszichológiai Minecraft középvezetői a csapatnak. Ennek megfelelően toboroznak, elsődleges célközönségük az olyan gyerekek és szülők, akik nemcsak Minecraftozni szeretnének a DEAC-ban, hanem Minecraft-alapokon a mesterséges intelligencia ágens programozásával is ismerkednének.

A DEAC e-sport csapata továbbra is szeretne egy Fortnite középvezetőt, ugyanis az igazolt gyermektagság növekszik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában